Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков се изказа остро срещу състоянието на терена в Своге. Той сподели, че не е нормално мачове в "А" група да се играят при подобни условия.Столичните "железничари" отстъпиха с 0:1 пред Лудогорец в мач от 19 кръг на родното първенство.

„Мисля, че червеният картон за Кристиан Добрев бе пресилен. Съвсем закономерно от самото начало съдията целеше да останем с човек по-малко. В големите първенства постоянно има такива единоборства. Не може първата спорна ситуация да се дава червен картон, и то в 22-ра минута. Човекът си свърши работата. Не знам защо го хвалят въобще. За мен е много слаб съдия. Не можем да бъдем доволни, след като сме загубили. Аз играя футбол от 8-годишен, но не съм виждал такива терени. На такава нива и кон да беше играл, щеше да си счупи крака", каза Бранеков.

Той сподели още, че железничарите могат да отстранят ЦСКА на 1/4-финалите за Купата на България. „Ще направим всичко възможно да спечелим. ЦСКА са голям отбор, но са по-слаби от Лудогорец. Нямам сантименти към тях. Отдавна съм оставил престоя си там зад гърба си. Стремя се да бъда професионалист на фона на българския футбол и тези умрели терени. Нямам сантименти. Искам да ги победим. Мисля, че купата е добър шанс да си вдигнем самочувствието", уточни Бранеков.