Вратарят на Етър (Велико Търново) Ненад Филипович е брат на новия сексимвол на сръбския футбол – Снежана. Както БЛИЦ вече писа, нашият национал Иван Иванов, защитаващ екипа на Партизан, здраво е хлътнал по мацката. Снежа отскоро е на работа в сръбския гранд. Блондинката е маркетингов директор на "гробарите".

Още в първите си дни в клуба, бившата волейболистка била засипана с най-различни предложения от футболисти. Един от свалячите бил именно Иван Иванов, известен с прякора Русия. До момента обаче сръбкинята не връзвала нито на българина, нито на някой от съотборниците му и ги режела на момента. Нашият национал обаче не се отказвал и продължавал да преследва красивата Снежана, като дори вече имал и мобилния й телефон. Брат й Ненад е на 25 години, роден на 24 април 1987 г. в Ужице (Сърбия) и е юноша на Рад (Белград). Пазил е за Банатс, за унгарските елитни Видеотон (Фехервар) и МТК Будапеща от 2008 до 2011 г., след което се завръща в Сърбия и миналия сезон е във втория отбор на Партизан Белград – Телеоптик, за който има 29 мача.

Висок е 191 см и тежи 85 кг. “Играх преди това в Унгария, а след това се завърнах в Сърбия, където играх за втория състав на Партизан. През миналата година получих оферта от Франция, която обаче не ме устройваше, а в същото време дойде и предложението да премина в Етър. Това бе добър шанс за мен, за да мога да играя в едно по-силно първенство, откъдето след това да се опитам да направя по-голям трансфер в по-силен отбор.

Ние сме спортно семейство. Баща ми е голям футболист от близкото минало. Сестра ми беше волейболистка, а сега е маркетинг директор в Партизан. Тя работи там. В Сърбия е много известна и всички я познават. Разбира ме се много добре. Обеща ми, че когато има свободно време ще дойде да гледа мач на Етър”, коментира Филипович пред “Гонг”.