Тежко контузеният Ивайло Чочев получи поредна порция окуражителни думи. "Братко мой, не навеждай глава!", обръща се Симеон Славчев към колегата си и голям приятел в публикацията, която написа в социалната мрежа "Фейсбук". 

Припомняме, че Чочев пострада при равенството 1:1 с Черна гора снощи на "Васил Левски" след единоборство с Марко Вешович. Оказа се, че травмата на дясното коляно на българския национал е изключително сериозна - счупена капачка. На Чочев предстои операция в Италия, като ще бъде чудо, ако успее да се завърне в игра до края на настоящия сезон.

Именно Славчев влезе снощи като принудителна смяна, след като Ивайло беше изнесен на носилка и откаран с линейка в болница. 

"Братко мой, не навеждай глава! Покажи колко си силен! Ти имаш огромно сърце и несломим дух! Футболните ти качества няма нужда да ги споменавам, там си голям! Върни се още по-силен, както го направим след толкова месеци контузия на глезена! Труден период те очаква, но те познавам и знам какви сила и характер притежаваш! Националният отбор те чака и ние ще направим всичко, за да се срещнем на следващия голям форум и да сме част от този успех!", написа Славчев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020 - ТУК

Вратарят Димитър Евтимов също окуражи колегата си: