Третодивизионният Пирин (Разлог) ще проведе лагер през зимата в турския курорт Анталия. Точната дата на двуседмичната подготовка, която ще направи в югоизточната ни съседка тимът от Разлог, все още се уточнява, но със сигурност ще бъде в края на месец януари. По същото време там на подготовка ще бъдат елитният Пирин (Благоевград) и лидерът на Западната "Б" група Банско. Не е изключено отборите от Югозапада да се споразумеят на място и за спаринг помежду си. Отборът на Пирин (Разлог), който завърши есенния полусезон в Югозападната "В"  група на второ място, започва тренировки на 11 януари.

Освен братът на футболната звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов – Асен, през новия сезон в отбора ще заиграе бившето "орле" Здравко Иванов, както и Евгени Тунтев, който сега играе за дублиращия отбор на Пирин, информира е-79. Треньорът Иван Стойчев смята отново да го използва като централен нападател заедно с голмайстора Тодор Пандев. Другото ново попъление е Васко Туджаров, който идва от Банско. Стойчев каза, че му предстоят разговори по привличането на още едно име, с което селекцията в отбора ще се смята за завършена.

Освен Пирин (Разлог) с лагер в чужбина от третата ни футболна дивизия ще бъде и Беласица, който ще се подготвя на Дойранското езеро в Македония. /БЛИЦ