Братята на фолкпевицата Алисия - близнаците Иво и Йордан, се стягат за тежко футболно дерби с премиера Бойко Борисов.

Момчетата, известни с прякорите малката и голямата Алисия, от дълги години се занимават с футбол и през този сезон защитават цветовете на "Ботев" (Ихтиман). Иво и Йордан ритат за тима, който през миналата година се подвизаваше в окръжната група на София, но след обединението си с отбора на Костинброд вече се изкачи до Югозападната "В" група. В същата дивизия обаче се състезава и популярният напоследък отбор на Витоша (Бистрица). За "бистришките тигри" рита самият министър-председател Бойко Борисов.

По програма двата отбора трябва да се срещнат на 9 септември в 9-ия кръг на първенството, като тимът на премиера ще има предимството да е домакин.

Алисия от доста време иска да измъкне братята си от аматьорския футбол, като дори молеше Валери Божинов да им уреди трансфери в чужбина. Това обаче не се случи, а и едва ли и сегашният мъж до фолк певицата - Николай Михайлов, ще успее да ги пласира някъде. Запознати коментират, че малката и голямата Алисия нямат качества за големия футбол и в "Ботев" (Ихтиман) са си намерили мястото.