Бразилецът Самуел Камазола по всяка вероятност ще направи официалния си дебют за Черно море в гостуването на Пирин. Срещата от 16-ия кръг на "А" група е в събота от 15:00 часа в Благоевград.

Треньорският щаб на Черно море определи група от 19 футболисти за мача с "орлетата".

Това са вратарите Илко Пиргов и Петър Денчев и полевите играчи Танко Дяков, Сашо Александров, Адемар Жуниор, Марко Тиаго, Александър Александров, Димитър Петков, Румен Николов, Георги Божилов, Михаил Лазаров, Дончо Атанасов, Георги Илиев, Тодор Колев, Станислав Стоянов, Даниел Георгиев, Даниил Ратников, Илиян Капитанов и новото попълнение Самуел Камазола.

Очаква се жълтата карта на бразилеца да пристигне утре и той да може да дебютира срещу Пирин. Извън групата останаха наказаният Росен Колев, Андреев, Мурадов, Будинов, възстановяващите се от контузии Манолов и Бачев, както и Владимир Каптиев, който ще продължи пробите и през следващата седмица.

Заради лошите атмосферни условия в морската столица "моряците" днес проведоха само една тренировка на клубния стадион “Тича” и след това имаха традиционното възстановяване в хотел "Азалия". Варненци тръгват утре рано сутринта и се надяват в късния следобед да пристигнат в Благоевград. /БЛИЦ