"Левски" е на път да изпусне опитен бразилски полузащитник, който има действащ договор с клуба си до юни 2013 година. Играчът може да избяга от сегашния си отбор без трансферна сума, като подпише предварителен договор със "сините" след 31 декември и да дойде на "Герена" през лятото. Става въпрос за бразилеца Луис Карлос от Пасош де Ферейра. В Португалия вече информираха, че клубът му се опитва спешно да го продаде, за да не го изпусне без пари. 

Треньорът на "Левски" Илиан Илиев го е харесал, но БЛИЦ разбра, че Луис Карлос бил категоричен - искал 200 000 евро на ръка. Само при това условие щял да отклони офертите на други отбори и да пристигне при "сините" след няколко месеца. Оказа се, че сериозен интерес към халфа проявява и румънски клуб. В северната ни съседка дори му предлагали доста добри финансови условия и най-вероятно той ще избере да заиграе там. При това положение "Левски" ще се размине с Луис Карлос. 

Илиев също така държи най-после да му бъде осигурен Давид Каядо, но ръководството на Берое е непреклонно и не сваля от цената на португалеца - 500 000 евро.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ