Бразилският защитник Рафаел Барбоса попадна в групата на Славия за домакинството на Видима-Раковски.

Барбоса пристигна при "белите" от азербайджанския ФК Баку, където миналото лято негов съотборник беше Александър Томаш. Бразилецът игра с екипа на азерите срещу Левски в мачовете от квалификационния етап за влизане в Шампионската лига.

Барбоса бе в състава на Славия и за гостуването на Черноморец, загубено с 1:2, но не се появи в игра на стадион "Лазур". Бразилецът очаква дебюта си с екипа на "белите" утре срещу Видима-Раковски. Двубоят от 9-ия кръг на "А" група е от 16:00 часа на стадиона в "Овча Купел".

Нападателят на Славия Георги Христов е напълно възстановен от разтежението, заради което не игра при гостуването на Черноморец. Наставникът Емил Велев ще може да разчита на услугите му в предстоящото домакинство на Видима-Раковски. /БЛИЦ

Групата на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Рафаел Барбоса, Виктор Генев, Виктор Дениран, Йордан Петков, Атанас Дреновички, Радослав Димитров, Том Маншаров, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Даниел Пеев, Стефан Киков, Спас Георгиев, Илия Илиев, Иван Цачев, Николай Божов, Георги Христов и Тодор Колев.