Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

В страхотен скандал се забърка бразилският халф на Етър Бето часове преди отпътуването на отбора за турне в Турция. Техничарят е катастрофирал пиян. От клуба грижливо спестиха информацията, но произшествието бе отразено в бюлетина на ОДП- Велико Търново, макар и с инициалите на футболиста. Мигел Веберт да Силва - Бето се е натресъл в дърво с „Ауди А3” около 2,30 ч. през нощта на 4 септември по пътя между Шереметя и Арбанаси, съобщи сайтът regnews.net.

Със сигурност по това време е трябвало да бъде в хотелската си стая и да спи втори сън, съгласно правилника за вътрешния ред в клуба. Полицейски патрул го е забелязал да се суети около смачканото возило около 5,30 сутринта. Направена му е проба, която е установила,че е имал 1,74 промила алкохол в кръвта. Със сигурност Бето ще загуби книжката си и ще трябва да плати солена глоба. По случая е образувано бързо производство.
Не е ясно какви ще бъдат санкциите, наложени му от ръководството на Етър. 26-годишният Бето направи име и визитка у нас с изявите и престоя си в Беласица, Славия и Монтана. Нисичкият футболист поигра и в първенството на Армения, където облича екипа на Бананц (Ереван).