Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

"Левски" е на път да си осигури услугите на доста класен футболист. Медиите в Кипър съобщават, че пред трансфер на "Герена" е халфът на сензацията в Шампионската лига този сезон АПОЕЛ (Никозия) - Марсиньо.

Преминаването на 31-годишния бразилец в "Левски" е много вероятно, тъй като негов мениджър е кипърският импресарио Карабидас, довел Кристовао Рамос при "сините".

Марсио Иванилдо Да Силва-Марсиньо е на 31 години и е в АПОЕЛ от 2010-а, като изиграва 58 мача и вкарва 9 гола. Този сезон опитният халф има 25 двубоя и 2 попадения за тима от Никозия. Той взе и дейно участие в сензационния пробив на кипърския отбор в Шампионската лига, записвайки 11 мача и помагайки за достигането до 1/4-финалите. Там Марсиньо и съотборниците му бяха отстранени от Реал (Мадрид). Бразилецът изигра пълни 90 минути при визитата на "Сантяго Бернабеу", загубена с 2:5. 

Атакуващият халф започва кариерата си в бразилския Сао Каетано през 2001 г. и играе там до 2003-а. Следва един сезон под наем в гранда Сантос, където Марсиньо записва 28 мача. След това е продаден на Маритимо. Както е известно, в португалския тим преди години игра новият треньор на "Левски" Илиан Илиев.

Бразилският халф прекарва четири сезона в Маритимо, в които записва 140 мача и вкарва 17 гола.