ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Популярността на петимата бразилци в Левски сред феновете донесе на клуба приходи от 20 000 лева само за един час. Вчера Уелтън, Цунами, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан бяха гости на „Синя фиеста“, проведена преди домакинския мач на дублиращия отбор срещу Балкан (Ботевград) от шампионата на Югозападната Трета лига.

Близо 500 човека се изредиха в клубния магазин на „Герена“, за да се снимат с бразилците и да си вземат автограф от тях. След това редица фенове се похвалиха със снимките в социалните мрежи.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Срещата между любимците на агитката и привържениците на тима продължи само един час, но от продадените за това време клубни артикули в касата на Левски са постъпили 20 000 лева.

В чест на бразилците „сините“ пуснаха специална фланелка с цветовете на „селесао“, която се продаваше с 20% отстъпка. Всичко това показа, че на „Герена“ може да печелят пари и без провеждането на важен мач на първия отбор.

След края на „Синя фиеста“ петимата бразилци и феновете се отправиха към изкуствения терен на базата на Левски, където вторият тим разби Балкан (Ботевград) с 4:0. Борислав Рупанов вкара два гола за тима на Христо Арангелов. По едно попадение добавиха Георги Атанасов и Калоян Петков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!