Десният бек на Лудогорец Сисиньо е попаднал в списъка за селекция на Гремио, твърдят бразилските медии. Защитникът е една от опциите пред клуба за привличане през зимата. Той е описан като добър десен бранител, който може да се подвизава при нужда и отляво, както и като крило.

В Бразилия пишат, че футболистът има контракт с разградчани до лятото на 2020 година и през януари може да подпише предварителен договор. В момента Гремио се намира на осмо място в местния елит.

Сисиньо се намира в добра форма. В началото на сезона той бе резерва за сметка на привлечения през лятото французин Жордан Икоко. Новият играч обаче не впечатли и временният треньор Станислав Генчев твърдо се доверява на бразилеца. През настоящата кампания десният бек е бил на терена в 6 шампионатни мача. Освен това взе участие и в 6 срещи в евротурнирите.

30-годишният футболист е в Лудогорец от началото на сезона 2015/16. Наскоро той изрази желание да играе за българския национален отбор, когато приобие това право през лятото на 2020 година. Съотборниците му при разградчани Марселиньо и Вандерсон вече имат двубои за "трикольорите".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020