Светослав Бърканичков ще играе през новия сезон за Ювентус (Малчика) в Северозападната "В" група. От клуба са му предложили по-добра оферта и това е била причината да се раздели с "Левски 2007" (Левски). През миналия сезон двукратният шампион на България с "Левски" (София) и Локомотив (Пловдив) бе основният мотор на "сините" и остави отлични впечатления с игрите си, въпреки своите 41 години.

На Бърканичков му предстои изключително натоварен сезон, тъй като основен приоритет ще му е треньорството в Белите орли в "А" ОФГ.

Въпреки че е на 41 години юношата на Спартак (Плевен) не мисли за край на състезателната си кариера. Сега Бърканичков е дал дума на играещия треньор на Ювентус (Малчика) - Радослав Йорданов, с който преди години бяха съотборници в Спартак (Плевен), да помогне на тима в Северозападната "В" група. В първият кръг без Барни в състава си Ювентус загуби с 0:2 като гост на Етър. В неделя (23 август) обаче бившият участник в "Сървайвър" ще поведе новите си съотборници в тежкото домакинство срещу "Ботев" (Враца).