Голяма бъркотия се задава около реванша на ЦСКА с руския Динамо (Москва) от плейофите на турнира Лига Европа. След жребия в Нион стана ясно, че първият мач между двата отбора трябва да е в Москва на 20 август, а реваншът на 27 август в София. Два дни по-късно обаче Мадона ще изнася концерт на Националния стадион “Васил Левски”, който няма как да бъде използван от “червените”. Вариантът двубоят с Динамо да се играе на “Българска армия” е възможен, но комисия от УЕФА трябва да мине на инспекция в понеделник, за да разреши на ЦСКА да играе домакинските си срещи в Европа на своя стадион.

“Тъй като на 29 август Мадона има концерт в София, преговаряме с ръководството на Динамо да променим домакинствата, т.е. първият мач да е в България, а реваншът в Москва, при който вариант няма да има никакъв проблем. Ние обаче искаме да сме домакини на реванша и вече говорехме с хора от УЕФА, за да мине инспекция на “Българска армия”. Казаха ни, че това може да стане в понеделник и ако одобрят нашия стадион и ни позволят да домакинстваме на него, ще сме изключително радостни. В понеделник следобед ще имаме яснота кога точно ще се играят двата мача”, каза Венци Живков.

“Говорихме достатъчно дълго с колегите от Динамо (Москва), добре познат отбор сме им. Те също не са доволни от жребия”, завърши директорът на ЦСКА./БЛИЦ