Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Братът на Жуниор Мораес - Бруно, призна, че е готов да играе с екипа на ЦСКА. Бившият вече футболист на Униао Лейрия е в София от няколко дни и по думите му гостува на брат си.

"По принцип всичко е възможно. Нямам нищо против да играя за голям отбор с високи цели и амбиции. Готов съм за ново предизвикателство. Хареса ми атмосферата на трибуните по време на мача между ЦСКА и "Ботев" (Враца). Феновете се държаха изключително топло и подкрепяха отбора през цялото време", коментира пред "Меридиан Мач" 27-годишният Бруно Мораес, който е европейски клубен шампион с Порто от 2004-а.

"За Жозе Моуриньо се знае почти всичко, той е голяма звезда. Аз го познавам от периода, когато още не беше толкова известен. Работихме заедно в Порто преди 9 години, когато аз бях още съвсем млад. Той е треньорът, от когото съм научил най-много и който е повлиял на кариерата ми. Удивително е, че може да развие всеки футболист, като усеща в каква насока трябва да работи. Тактическите му познания за играта са ненадминати", категоричен е Бруно Мораес.

Братът на звездата на ЦСКА е роден на 7 юли 1984 година и беше част от състава на Жозе Моуриньо, който триумфира в Шампионската лига през 2004 година. Тогава Бруно Мораес играе и в двата мача с Реал (Мадрид) в груповата фаза, както и в срещата с Манчестър Юнайтед от елиминациите. В момента бразилецът се подвизава в португалския средняк Униао Лейрия, но иска да напусне клуба. Освен за Порто Бруно е играл още за Сантос, Витория (Сетубал), Рио Аве, а през 2010 година подписва с румънския Глория (Бистрица). Миналата година отива в португалския Навал, а през юли парафира с Униао Лейрия. Бруно Мораес е и два пъти шампион с Порто на Португалия – 2004, 2007.