Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро заяви, че тимът му трябва да подобри играта си в защита. Днес разградчани отстъпиха с 0:2 пред Локомотив (Москва), а португалският специалист като цяло бе доволен от играчите си.

"Доволен съм от играчите, дадоха всичко от себе си, въпреки топлото време. Трябва да подобрим защитата. С времето смятам, че ще подобрим играта си, тренираме по два пъти на ден, много здраво и смятам, че това ще даде нужния резултат, когато дойдат официалните срещи", заяви Рибейро.

"Доволен съм от играта на Препелица и Лукоки. Те имаха само по една тренировка с отбора до момента и не можаха да покажат най-доброто от себе си. Въпреки това и двамата са много добри играчи и ще донесат много на отбора", допълни португалецът след първата загуба за тима в контролите.

"Сисиньо тренира отделно засега, но скоро ще се включи наравно с отбора. Заедно с Мисиджан в момента двамата са на облекчен режим, но още за следващия мач ще бъдат на линия", продължи Рибейро.

"Предстоят ни мачове с два много добри отбора, освен това ще пътуваме много, но смятам, че ще бъдем напълно готови за 14 юли, когато започват официалните мачове", завърши треньорът на "орлите".

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015