ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Нова жестока изцепка е направил мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, научи ексклузивно БЛИЦ. Легендарният голмайстор на "сините" е обещал на играчите в началото на сезона, че ще получат солидни премии при успешно представяне в европейските клубни турнири. Футболистите се хвърлиха с огромно желание в мачовете, но до момента не са получили и стотинка от допълнителните бонуси. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Всичко това е нагнетило огромно напрежение в съблекалнята, което се отразява в катастрофалното представяне на тима в последните 5 мача. На всичко отгоре неизпълненото обещание на Сираков е подвело и треньора Николай Костов, който трудно може да мотивира възпитаниците си да играят на пълни обороти.

Отделен е въпросът, че футболистите не получават бонуси не само за Европа, но и от дълго време не са взели и лев за първенството.  Вероятно ,за да замаже гафовете си, Сираков се нахвърли като озверял питбул срещу приятеля си Борислав Михайлов като "благодарност", че лицензът на Левски бе спасен от БФС. Грозното предателство на Сираков излезе наяве и донесе вълна от недоволство в левскарските редици. Синята част на България вече ненавижда бившата осмица и всячески се опитва да го избута от стадиона. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!