Поредният нов футболист се присъедини към лагера на Черно море в Банско. Това е нападателят Бубакар Нджие Камби или просто Бакари.

Той е от гамбийски произход с испански паспорт и е на 25 години. Юноша е на Еспаньол като е играл още за Премиа, вторите отбори на Сарагоса, Валядолид и Еспаньол, а през последния сезон е носил екипа на Oспитален. Има и няколко мача в Примера дивисион за Валядолид и Еспаньол.

Нападателят премина медицински прегледи, като ще вземе участие във втората тренировка на "моряците" за деня. След завръщането на Черно море във Варна, Бакари ще договори и личните си условия с клуба, като ще премине и всички останали задължителни изследвания.

Утре сутринта възпитаниците на Георги Иванов ще изиграят и последната си контрола от подготвителния лагер в планинския курорт срещу домакините от Банско. След проверката "моряците" потеглят към Варна. Иначе в първата тренировка днес играчите направиха поредните тестове за физическа издръжливост.

Днес в лагера на Черно море отново имаше празничен повод – рожден ден празнува защитника Росен Колев, който почерпи своите съотборници.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ