Ръководителят на агитката на Миньор (Перник) Петър Илиев-Буфера коментира скандала между освободения от отбора Младен Стоев-Маджо и ръководството на клуба.

"Не съм в кухнята на отбора. Аз съм на трибуната. Но знам едно: че Миньор е над зоната на изпадащите и явно някой не си върши работата на терена. Не играе ръководството, а футболистите. Те трябваше да докажат, че заслужават да носят жълтата фланелка", коментира Петър Илиев.

"Явно някои от тях си живееха добре в Миньор. Интересно къде ще ги вземат сега. Знам само, че ние-феновете изхабихме много нерви, а не ги оставихме без подкрепа никъде. Бяхме навсякъде, за да ги подкрепяме по България. Ако е имало забавяне на заплати един месец, както казва Маждо, това е нормално. В другите отбори също е така. Даже по повече месеци не са взимали. Но защо поне не каза каква заплата взима? Ние взимаме заеми, за да ходиме на мачове и да ги подкрепяме. Така, че да не се оправдават с това закъснение. Теренът им терен, лагерите им лагери, фитнеси, джакузита, вани, бани... много ги глезеше Вангелов, но няма май да е така вече", добави пред zapernik Буфера.

"На който му се играе да остава и да дава всичко от себе си за Миньор, който не - прав му път. Жалко, че беше разбита школата и нямахме перничани. Те знаят как да се хвърлят в мача", коментира още Петър Илиев. /БЛИЦ