Бившият футболист на “Левски” Асен Букарев допреди година и половина бе помощник на Стефан Грозданов в Монтана. Буки коментира пред "Тема Спорт", че очаква "сините" безпроблемно да победят в днешното си гостуване.

"Не бих се наел да коментирам тима на Монтана, защото са много променени от времето, когато бях там, ио не познавам отбора, още повече че досега не са им давали мач по телевизиата този сезон" каза Букарев.

"”Левски” ги гледах на живо и смятам, че набират скорост в сравнени с позицията, на която бяха няколко години. Не крия обаче, че забелязвам, че играят плахо. Не е коректно да се каже страхливо, защото всеки влага различен смисъл на тази дума, но например забелязвам, че играчите бавно се обръщат с топка в краката. Някак си нямат смелост да го направят бързо. Това е “Левски” и футбол със страх не се играе. Необходимо е повече самочувствие", коментира Букарев.

"Срещу “Ботев” (Пд), когато отборът водеше с 3:1, пак видях предпазливи действия, в “Левски” не трябва да е така, още повече на свой терен. Необходимо е да се търси гол при какъвто и да е резултат и по което и време на мача да е, пибликата на “Левски” винаги иска точно това", каза още Асен Букарев.

Той вярва, че след няколко месеца "сините" вече ще имат избистрен свой стил на игра и призова да се даде време на Илиан Илиев да внедри изцяло идеите си.