Помощник-треньорът на Монтана Асен Букарев изригна срещу съдийството на Александър Костадинов в двубоя срещу Славия, който избраниците на Стефан Грозданов загубиха с 1:2. Победното попадение за "белите" падна в добавеното време на мача. Вкара го Николай Божов, а домакините бурно го оспорваха и претендираха за нарушения срещу двама от играчите им - Антон Личков и Христо Иванов. Съдията дори показа червен картон на изнервения треньор на Монтана Стефан Грозданов, а преди това беше изгонил и капитана Даниел Гаджев и домакините играха близо половин час с човек по-малко.

"Неадекватно, невиждано и тенденциозно съдийство. Какво да коментирам повече. Такова чудо не бях виждал. Изгониха ни човек, след това в последната минута направиха три фаула преди да ни отбележат победния гол. Какво да кажа, картонът, за който бе изгонен Гаджев, го нямаше. Където трябваше, съдията се намеси както трябва в полза на Славия", коментира ядосаният Букарев на пресконференцията.

На брифинга след мача не се появи старши треньорът Стефан Грозданов, който получи червен картон при разправиите при победния гол на Славия.

"Ще подадем жалба срещу Александър Костадинов. Той беше главното действащо лице днес. Изби точки на Славия от някое друго място. Ако футболът и треньорите ни са на слабо ниво, то съдийството не знам какво е. За мен този съдия е корумпиран и ще вземе много пари за днешния мач. Другият вариант е да е крайно некадърен", продължи помощникът на Грозданов.

"Работил съм в Славия. Нямам нищо против тях. Казвам просто, че съдията днес беше под всякаква критика", каза още Асен Букарев.