Асен Букарев е с неясно бъдеще след загубата от ЦСКА с 0:1. Треньорът заяви, че ще има разговор с ръководството, след което ще стане ясно дали ще остане на поста си.

„Играхме по-слабо дори и от мача с „Левски“. Виждате, че нещо се срива при момчетата на полувремето и получихме пореден детински гол. Ще проведа разговор с ръководството и ще се съобразя с тяхното решение (б.р. - има предвид виковете на привържениците по негов адрес „Оставка“.) Ясно е, че нещата не са такива, каквито отиват на Славия. Не се оправдавам, но факторите са много и обективни. Мисля обаче, че никой не го оценява“, заяви Букарев.

„С който и да сме в състава, играем по еднакъв начин. Играем неубедителен и без самочувствие у дома, отколкото навън. В този мач ни трябваше опитът и качествата на Христо Янев и Чавдар Янков, въпреки че не се получи. Мисля, че няма опасност Славия да изпадне, това е в сферата на фантастиката. Трябва да имаме шанс и късмет, който напоследък ни бяга“, допълни треньорът, който след това не се яви на пресконференцията, а вместо него говори Здравко Здравков./БЛИЦ