Австрийският букмейкър "PlanetWin365", който разтърси България заради убийството на шефа Йордан Динов, търси негов заместник. Бившият отговорник на около 90 пункта у нас беше разстрелян показно в центъра на София преди десетина дни. Убийството явно няма да попречи на букмейкърската къща да развива дейност на територията на България.

Припомняме, че Динов беше убит показно в центъра на София на 4 април сутринта.

Малко след убийството на благоевградския бизнесмен се появиха информации, че пунктовете ще затворят, тъй като няма друг човек, който да се справи със ситуацията и да развива толкова добре мрежата. Съвсем друго съобщение обаче пратиха шефовете на фирмата към притежателите на пунктове в България. В него ясно се казва, че "PlanetWin365" няма да преустановява дейността си в България.

Ето целия текст на съобщението:

“Уважаеми агенти,

В момента целият екип на "PlanetWin365" се е концентрирал в търсенето на решение на създалата се ситуация. Ние сме с вас и нямаме намерение да се оттегляме или отказваме. В лицето на Йордан Динов ние имахме един изключителен приятел и партнъор и неговата липса ни натъжи много. За съжаление ни трябва време, за да реконструираме нещата така, че да продължат без проблеми за никого. От понеделник ще имаме телефон, на който ще можете без проблеми да звъните и да задавате своите въпроси и да давате предложения как нещата да се ускорят."

untitled4_1.jpg