Букмейкърите се усъмниха в мача от "А" група между Пирин и Берое, който стартира в 18:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Проверка на БЛИЦ установи, че от големите компании единствено Sportingbet предлага залози за двубоя. Най-големият български букмейкър също отписа срещата между "орлетата" на Костадин Ангелов и избраниците на Илиан Илиев. Мачът не фигурира още в bwin, bet365, bet-at-home, betsafe, ladbrokes, offsidebet, и други.

Пирин се бори със зъби и нокти за мястото си в "А" група. Преди днешната среща "орлетата" имат 18 точки, а с по-малко са Калиакра и Сливен (по 17) и Видима-Раковски (15). В същото време пък Берое има солиден точков актив (36) и заема 7-ата позиция.

Едва ли става дума за уговорка между двата клуба. Просто букмейкърите смятат, че Пирин без проблеми ще спечели домакинството си и не смеят да включат мача в тиражите си, тъй като ще бъдат на загуба от излизането на "1"-цата. В Sportingbet обаче не се страхуват от двубоя и предлагат коефициент 1,85 за успех на Пирин, 3,50 за равенство и 3,40 за победа на Берое. /БЛИЦ