ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Президентът на Славия Венци Стефанов предизвика гнева на феновете на "Ботев" (Пловдив), след като сложи цена от 10 лева на билетите за привържениците на "канарчетата". Както е известно, жребият отреди двата тима да се срещнат на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Първият мач е този уикенд на "Овча Купел". Сумата от 10 лева за пропуските не се хареса на бултрасите, които вече подхванаха закани в социалната мрежа, че “ще срутят стадион “Славия”.

След като стана ясно колко ще трябва да плащат, за да влязат на стадиона в “Овча Купел”, феновете на “Ботев” веднага скочиха на боса на Стефанов. Основните заплахи на "канарчетата" са, че ще има погроми.

“Смешници”, “Венци Стефанов знае, че не ни пука колко ще платим и затова слага такива цени”, гневят се бултрасите, които отправят и няколко цветущи псувни, както и се стига до далеч по-сериозни изказвания - “Ще ви завладеем, смешници” и “Ще ви срутим умрелия стадион”. Това са само част от гневните закани на “жълто-черните” фенове из форумите.