Сериозни скандали разтресоха съблекалнята на Левски преди важния мач срещу АИК от Лига Европа в четвъртък. Футболистите настръхнали срещу двама от съотборниците си – Дарко Тасевски и Владимир Гаджев. Първият е толериран от спортно-техническото ръководство въпреки неубедителните си изяви напоследък, а вторият си навлякъл гнева заради скандал с Александър Александров – Кривия, пише “Меридиан мач”.

Повечето от играчите са раздразнени от статута на недосегаем, с който се ползвал Дарко Тасевски. Македонецът е далеч от най-добрата си форма, но въпреки това от спортно-техническото ръководство пестят критиките си към него. На няколко разбора срещу всички е имало забележки, но не и към офанзивния халф. Настроенията срещу халфа произтичат и от това, че той е в много близки отношения със спортния директор Георги Иванов още от времето, в което Гонзо водеше отбора на терена. Тогава двамата често бяха засичани да излизат заедно и очевидно намираха общ език и извън футбола.

Другият, който се набива на очи в съблекалнята бил Владимир Гаджев. Любимецът на феновете явно не е любимец на съотборниците си, след като напоследък демонстрирал огромно самочувствие и няколко пъти влязъл в конфликт с ветерана Александър Александров.

Според “Тема спорт” в лагера на “сините” имало още един конфликт. Той отново бил свързан с Владимир Гаджев и поверената му капитанска лента при отсъствието на Георги Петков и Христо Йовов. Този път недоволен бил Веселин Минев, който смятал, че заслужава правото да бъде капитан, тъй като е най-опитен. В първия мач срещу АИК капитан бе Гаджев, като според неофициална информация изборът бил направен от футболистите. Точно това не се харесало на Минев, който бойкотирал гласуването./БЛИЦ