Недоволството срещу главния мениджър на Черноморец Душан Буковац е достигнало връхната си точка, научи БЛИЦ от достоверни източници. 54-годишният сърбин за отрицателно време се превърна в най-омразния човек в управата на бургаския футболен клуб. Някои от играчите вече скочиха открито срещу началника си, а по-голяма част от тях мрънкат зад гърба на Буковац, който коли и беси в Черноморец. Спецът сам определя групата за мачовете и стартовия състав, а думата на треньора Антон Велков почти не се чува. Футболистите са недоволни от нагнетената обстановка и според абсолютно достоверни информатори част от тях са отказали преди два дни да тренират.
“Става въпрос за четири-пет човека. Буковац ги изнудва. Сами може да се сетите за какво иде реч. Тук не са титуляри тези, които заслужават, а които слушат и изпълняват заповедите на Душан. Спираме дотук...”, заявиха пред БЛИЦ играчи на Черноморец, решили да запазят по обясними причини анонимност.
Именно Буковац, който е бивш мениджър на Балъков, бе причината за отстраняването на Красимир. След като Душан взе нещата в свои ръце, отборът тотално се срина.
В Бургас упорито се говори, че собственикът на Черноморец Митко Събев е започнал да губи търпението и доверието си към Буковац и вече го е поставил на мушката. Бизнесменът съжалявал за уволнението на Балъков и признал, че е бил подведен от някои хора.