В Локомотив (Мз) замириса на бунт дни преди мача с ЦСКА. Двата тима играят един срещу друг в неделя в Мездра.

" Заплати не сме видели от половин година. Георги Бачев само ни лъже. Обещава, но нищо не изпълнява. За точката със Славия ни обявиха премии от по 300 лева. Дали сме ги получили? Получили сме ги, ама друг път!", заяви футболист на Локо (Мездра), пожелал по обясними причини да запази анонимност.
Той и повечето му съотборници са убедени, че не бившият нападател на Левски прави състава на тима, а Георги Бачев.
"Дори и най-довереният човек на Бачев в тима Предраг Пажин е в конфликт с него. Сърбинът е резерва от началото на сезона и затова и бесен се прибра в Белград в неделя, когато навърши 37 години", припомнят от отбора. 

 "Пари май прибраха само новите футболисти, другите сме на изчакване, но не виждаме смисъл да продължаваме. Особено, ако са верни тиражираните информации, че Бачев хвърля големи суми в казината заради страстта си към комара", не спират да шушукат играчите зад гърба на техния началник.

В Мездра вече упорито се говори, че мачът с ЦСКА ще бъде пародия, тъй като играчите се наговорили да не си дават зор. Други източници обаче твърдят, че Бачев ще плати в петък и даже ще раздаде тлъсти премии, осигурени от друг отбор, при победа.