ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сдружение „Левски на левскарите“, което води открита борба срещу стила на управление на клуба от страна на Наско Сираков, се похвали с получаване на подкрепа от страна на феновете на клуба.

От организацията използваха профила си във „Фейсбук“, за да съобщят, че вече са събрали над 1000 подписа в стартираната инициатива, която цели да покаже, че собственикът на „сините“ не се радва на подкрепата на привържениците. Крайната цел на подписката е Наско Сираков да депозира акциите си и да бъде свикано ново Общо събрание за избор на ръководство на Левски.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Близо 1100 левскари вече подкрепиха инициативата ни "Да си върнем Левски!". И ще ставаме много повече! За свободен, независим и демократичен Левски! Искрено се надяваме, че хилядите левскари ще повярват, че всички заедно имаме сили да вземем съдбата на любимия ни клуб в свои ръце и като една узряла общност ще установим демократичен модел на управление, където чрез гласуване да избираме ръководството на любимия ни Левски", написаха от Сдружението.

Припомняме, че за днес от 10:30 часа в офисите на Левски на стадион "Георги Аспарухов" е предвидена среща на Наско Сираков с представители на Националния клуб на привържениците и сдружение "Левски на левскарите". Двете организации трябва да излъчат по трима свои представители.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!