Футболистите на ЦСКА сложиха край на тридневния бойкот заради неполучени заплати. Играчите решиха днес да тренират на терена в Боровец, където върви първата част от лятната им подготовка.
 
Те обаче са категорични, че ако до края на деня или най-късно до утре не получат парите си, ще подновят бойкота.
 
“Александър Томов е обещал да ни се разплати. Решихме временно да спрем с недоволството, защото от три дни не сме тренирали. Но има ли ново забавяне, ще бъдем безкомпромисни. Неприятно, че ни бавят парите. Най-неприятното обаче е, че ни лъжат. Виждате, че с обещания нищо не става”, категорични са пред БЛИЦ двама от футболистите, пожелали по обясними причини да запазят анонимност.
 
Играчите не са получавали заплати за април и май. Крайният срок за финансовите им възнаграждения за май обаче е 25 юни. Ако дотогава няма пари, всеки от тях ще може светкавично да разтрогне договора си с ЦСКА и да напусне като свободен агент.
 
“Силно се надяваме, че няма да се повтори ситуацията от миналото лято, когато не през ден, а през часове някой бягаше от клуба”, твърдят още играчите, които чакат и поне една от четирите си премии за победите над “Левски” през миналия сезон.