Съдийският наблюдател на УЕФА за България Марк Бата ще присъства на стадион "Орчо войвода" за мача Оборище – Дунав. Затова двубоят в Панагюрище беше пренасрочен за 16:00 часа в събота, вместо първоначално обявеният начален час 17:00.

Съдийската комисия на УЕФА определи наблюдаващите ръководители за всяка една от своите асоциирани федерации. Наблюдаващ ръководител за България е французинът Марк Бата, който е бивш дългогодишен рефер на ФИФА, а в момента е член на Съдийската комисия на УЕФА. Toй отговаря за стратегията за развитието на българските съдии на ФИФА, като следи тяхното представяне, както на домашната, така и на международната сцена.

62-годишният Бата, който е и Съдийски наблюдател на УЕФА, имаше възможност да се запознае с голяма част от българските рефери по време на Европейското за юноши до 17 г., провело се в нашата страна миналото лято. Освен това, г-н Бата бе гост-лектор на зимния семинар на съдиите в професионалния футбол в България. Роденият в Марсилия бивш рефер е наблюдаващ ръководител и на съдиите от Белгия, Андора и Франция.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!