Един oт основните ини­циатори на сдружението "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков разкри повече де­тайли около преговорите с клуба и плановете на обединението за ремонта на ба­зата на червените.

"Договорът вече се изго­твя юридически, на финал­ната права сме. Очаквам до два-три дни всичко да е го­тово, а след Октоберфеста да започнем работа. Пра­вим самостоятелен одит на свършеното по базата към този момент. Планира­ме към 29 октомври да да­дем пресконференция, на която да разкрием още повече детайли", разкри Чакмаков.

"Нашата дейност ще започне след връчването на приемно-предавателен протокол. В него ще бъде описана цялата дейност, коя­то е извършена от предиш­ното ръководство, за да се съобразим с нея. На връчва­нето държа да присъстват наш представител, пред­ставител на клуба, както и такъв на предишните соб­ственици - бившият изпъл­нителен директор Георги Илиев. Държа да уточня, че сдружението ни по никакъв начин няма да коментира свършеното от предишни­те ръководители. Това не ни влиза в работата. Няма да връщаме стари дългове, обвързани с базата. Нека обществеността да е спо­койна - прави се правен ана­лиз, вадят се всякакъв вид разрешения за планираната от нас дейност. След като започнем работа, на сайта на сдружението ще публи­куваме цялостен отчет за свършеното, като ще отбелязваме и какви суми сме инвестирали", коментира пред "Тема Спорт" Сашо Ча­кмаков, син на първият ка­питан на ЦСКА Нако Чакма­ков.