Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров коментира пред БЛИЦ загубата от Ботев (Враца) с 0:1 на стадион "Славия" в баража за място в елита и акцентира най-вече върху спорната дузпа, която доведе и до успеха на противника.

"Още една акция на безнаказаните. Този съдия, още като го разбрахме кой ще е, знаехме какво ще се случи. Можеше по-умно да си го направи, а не по такъв безобразен начин. Разочарованието е голямо. Срещу организирана престъпна група може да ли предприемеш нещо", сподели ядосаният Чандъров след мача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Аз съм основен спонсор на този отбор и залагаме предимно на млади момчета. Ако има реакция от ръководните органи, трябва този съдия да приключи с футбола. Докато е там котилото с този шеф, така ще бъде. Трябва да има генерални промени. Съдията не даде една-две дузпи за нашия отбор. Ти сега ми помагаш, ние ще те пазим. Това имам предвид за организираната престъпна група", продължи собственикът на Септември.

"По този начин те настройват срещу тях. Аз съм от тези, които са да ги закрият. Трябва да се разбие това статукво. Всички знаят, че има двама-трима съдии, които обслужват отборите от Северозападна България. И този още, когато го сложиха, знаехме какво ще е. В тази ситуация дори не е за ВАР, има страничен съдия. То и без ВАР се видя, че няма никаква дузпа", завърши босът на столичния тим.