Чавдар (Бяла Слатина) записа първа победа в контролите по време на зимната си подготовка, надделявайки с 2:1 срещу "Ботев" (Криводол). Централният нападател на тима от Западната "Б" група Владислав Василев беше над всички и заби двата гола за Чавдар.

Срещата се игра при доста тежки условия на стадион "Ракета" в село Бърдарски геран, община Бяла Слатина.

Гостите от Криводол се ориентираха по-бързо на силно заснежения терен и първи стигнаха до гол, като негов автор беше Борис Петков, пише сайтът на Чавдар. Избраниците на Бойко Величков все пак успяха да стигнат до пълен обрат. Централният нападател на белослатинци Владислав Василев вкара в 42-ата и 47-ата минути за крайното 2:1.

Това е първа победа в контролите за Чавдар (Бяла Слатина). Преди това възпитаниците на Бойко Величков записаха две престижни ремита с отбори от "А" група - 1:1 с Академик (Сф) и 1:1 с Монтана.

Към втородивизионния отбор се присъединиха трима нови състезатели. Това са вратарят Николай Петков, който е юноша на Литекс, а през последните два сезона е пазил за Ком-Миньор (Берковица), бившият играч на Чавдар Георги Петков-Фокера и Валентин Ванов. Освободени играчи ще има в близките дни.

Днес от 14:00 часа Чавдар ще мери сили с лидера в Северозападната "В" група Бдин (Видин). И тази проверка ще се състои на стадион "Ракета" в село Бърдарски геран. /БЛИЦ