Сагата с плащането на ЦСКА към Чавдар (Етрополе) по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо продължава. От "Армията" все още не са превели дължимата сума на аматьорския клуб, който изгради Чочев и го наложи в "Б" група. Въпреки че от продажбата на халфа изминаха два месеца и половина, от ЦСКА не са платили дължимия процент от трансферната му сума на Чавдар.

Собственикът на клуба от Етрополе Емил Димитров бе съвсем лаконичен по въпроса пред "Тема Спорт" - "Все още съм търпелив в името на ЦСКА и проявявам разбиране. Но дотам".

Димитров наскоро е имал разговори с Александър Томов. Силната фигура на "Армията" за пореден път го е увещавал, че дължимата сума ще бъде платена съвсем скоро.

Не по-розово е положението и с плащанията към Емил Гъргоров, който избяга от ЦСКА през лятото. До този момент от клуба са пропуснали крайния срок за превода на всичките 4 вноски. Последната пета е с падеж на 29 септември. Ако от "Армията" не се разплатят и дотогава, Бадема ще предприеме конкретни действия и клубът може да бъде санкциониран. Гъргоров вече е изпратил напомняне за плащането както до ЦСКА, така и до Лицензионната комисия на БФС.