Треньорът на Черно море Никола Спасов няма да може да разчита на нападателя Герасим Заков и левия краен защитник Адемар Жуниор за предстоящото в неделя гостуване на Берое.

Първият боледуваше от грип и въпреки че днес се появи на заниманието на "моряците", почти сигурно няма да попадне в групата за мача, информира "Гонг". Невъзстановен е и бразилецът Адемар от разтегнато сухожилие на коремните мускули. Под въпрос е и капитанът Александър Александров - Алекс, който има хронични болки в глезена и ще мине образна диагностика утре.

Все още чувства болки в коляното и нападателят Миро Манолов. Титулярният му партньор в атака Здравко Лазаров също не е напълно възстановен и продължава да залага на фитнеса.

Под въпрос е и защитникът Мишо Лазаров, който страда от разтежение. Не е сигурно участието и на Милен Петков, който е с леко разтежение на коремни мускули. Вероятно Никола Спасов няма да може да разчита и на Тодор Колев, който е на разположение на младежкия национален отбор. Черно море потегля за Стара Загора в събота, а срещата е в неделя. /БЛИЦ