Полетът на Черно море от Варна до Кишинев трая малко повече от час. "Моряците" отлетяха в 10 часа от София и кацнаха в молдовската столица в 11:30 часа.

Нито един журналист или пък представител на съперника на Черно море в Лига Европа - Искра-Стал, не посрещна отбора, информира "Гонг". За сметка на това обаче пред летището вече чакаше клубният автобус на Черно море, с който футболистите се придвижиха до петзвездния хотел "Лео Гранд". Оказа се, че в него ще бъде настанен и кошмарът на Левски - Жилина.

Футболистите на Черно море ще потеглят в 17 часа с клубния си автобус в посока Тираспол, където в 18:30 часа ще проведат занимание в спортен комплекс "Шериф". "Моряците" ще се отбият в българското село Паркани. Ръководството на клуба ще покани желаещи наши сънародници да подкрепят Черно море в реванша утре.

Шефовете на "моряците" са готови дори да платят билети на тези, които желаят да викат за българския тим. Реваншът между Черно море и Искра-Стал е утре от 20:00 часа. Селекцията на Никола Спасов победи с минималното 1:0 в първата среща в Бургас. /БЛИЦ