Черно море ще направи всичко възможно да уреди новото си нигерийско попълнение Стенли Окоро за домакинството на Славия от 2-ия кръг на А група. Крилото не успя да дебютира срещу Черноморец (0:1) заради неуредици с документите му.

Окоро не разполага с европейски паспорт и е нужно време, за да му бъде издадена работна виза. Днес процедурата ще стартира, като на "Тича" се надяват бързо да успеят да я завършат, след което младият футболист да бъде картотекиран в БФС.

Наставникът Георги Иванов-Гонзо държи да има нигериеца в редиците си за срещата с „белите”, тъй като другият играч за поста на дясно крило Даниел Младенов се възстановява от операция.

Бившият състезател на "Левски" със сигурност пропуска мача със Славия, като надеждите са да бъде на линия за гостуването на ЦСКА от 3-ия кръг на шампионата. Ако Окоро бъде картотекиран, то той ще започне като титуляр срещу селекцията на Асен Букарев. Нигериецът имаше силни изяви в контролите преди старта на първенството, с които си спечели договор с Черно море.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ