Черно море се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Владко Костадинов. Младокът почти не получава шанс за изява на "Тича", като "моряците" му дават възможност да заиграе редовно в друг отбор.

Първата тренировка на Черно море за 2011 година е на 10 януари (понеделник). На нея ще пристигнат няколко играчи на проби, като селекцията ще продължи в движение.

Първата контрола от зимната подготовка на Черно море остава на 25 януари - срещу Светкавица. На 28-и "моряците" ще срещнат Несебър в Обзор, а заради отказ на Черноморец (Бургас) на 31 януари съперник ще им бъде Черноморец (Поморие). Последната проверка на Черно море преди възобновяването на шампионата ще бъде на 18 февруари срещу Черноморец (Балчик) в курортния комплекс Албена.

Втората част от зимната подготовка на "моряците" ще протече в турския курорт Анталия. Черно море заминава за южната ни съседка на 2 февруари и до 16-и ще изиграе 5 контроли със силни съперници. Треньорският щаб начело със Стефан Генов ще вземе разширена група от 30 футболисти, от които ще определи състава за пролетния полусезон в "А" група. /БЛИЦ