Въпреки пороя във Варна футболистите на Черно море тренираха на пълни обороти за предстоящата изключително важна първа полуфинална среща за Купата на България с Локомотив (Пд). Заниманието днес се проведе на стадион “Младост” с цел запазване на тревното покритие на “Тича”.

Никола Спасов разчиташе на абсолютно всички футболисти. Той качи на лагер 18 футболисти и определи и групата за двубоя. В нея попаднаха изтърпелият наказание от един мач бранител Михаил Венков и възстановеният от контузия Георги Божилов. Аут за сблъсъка са Живко Петков, Иван Коконов, Дани Георгиев, Бекир Расим и Георги Китанов.

 Слави Сталев и Тони Стоичков също няма да са на линия за срещата със “смърфовете”. Те ще играят утре за дублиращия тим на Черно море с Локомотив (Сф). Двубоят е от 16 ч. на стадиона под Аспаруховия мост.

От щаба на “Черно море” призовават всички свои фенове да напълнят трибуните на “Тича” и да подкрепят отбора в може би най-важния мач за сезона. За улеснение на зрителите касата до служебния вход ще работи утре следобед от 14 ч. Останалите каси ще отворят врати в 15 ч. Мачът е от 17 часа.