Юношите старша възраст на Черно море разгромиха Дунав с категоричното 4:0 и се класираха за 1/2-финалите на турнира за купата на БФС. След нулевото равенство в първата среща сега младите „моряци“ не оставиха съмнение в превъзходството си и заслужено продължават напред в надпреварата. Две попадения за успеха отбеляза Илиан Илиев, а по веднъж се разписаха Румен Касабов и Мартин Станков. 

Пред клубния сайт наставникът на варненци Тодор Каменов заяви, че е доволен от успеха и очаква възпитаниците му да стигнат до финала на турнира. Той даде добра оценка на есенния полусезон, като добави, че момчетата му имат още резерви, които се надява да разкрият през пролетния дял на шампионата.

Черно море ще зимува на 7-о място с актив от 24 точки след 7 успеха, 3 равенства и 5 загуби и голова разлика 33:23. Жребият за полуфиналите в турнира за купата на БФС е догодина, а до тази фаза достигнаха още отборите на Лудогорец, Левски и Ботев.

Черно море 1999: Иван Дюлгеров, Ертан Томбак, Йордан Радев, Кристиян Арсовски, Добромир Добрев, Илиан Илиев (70-Калоян Диев), Влад Михайлов, Емил Янчев, Румен Касабов (75-Никола Тодоров), Лъчезар Йорданов (65-Мартин Дичев), Мартин Минчев (70-Мартин Станков).