Ръководството на Черно море депозира жалба в БФС до председателя на Съдийската комисия заради тенденциозното съдийство на съдията Владимир Вълков в срещата с „Лудогорец" от 29-ия кръг на "А" група, загубена с 2:1 на на 15 април в Разград. Основните претенции на варненци са за неотсъдена дузпа при очевадна игра с ръка на Керчев в наказателното поле в 18-ата минута и отсъдена такава в полза на Лудогорец в 72-ата минута, съобщиха от ръководството на клуба .

Другите претенции са за пресилени жълти картони и двоен стандарт при отсъждането на засадите.„Моряците“ очакват адекватно решение на компетентните органи, за да не се подиграят с труда на футболистите.

Днес футболистите на Черно море продължиха подготовката си за домакинството на Славия в събота с двуразови занимания. Сутринта отборът се поти във фитнеса разделен на две групи, а следобед футболистите проведоха занимание с топка стадион „Младост“

Днес излязоха и решенията на ДК към БФС, която наказва бранителя Борислав Стойчев за един мач, заради натрупани жълти картони. Сблъсъка с „белите“ ще пропусне и Стенио дос Сантос, който все още изтърпява наказание, но пък в строя на „моряците“ се завръща холандеца Марк Клок, който изтърпя своята санкция. Централният нападател Бакари започна днес тренировъчен процес, но на облекчен режим.