Стенли Окоро и Сашо Александров се завръщат в редиците на Черно море за морското дерби срещу Нефтохимик през уикенда. Това съобщи официалният сайт на тима от стадион „Тича“. Отборът на Георги Иванов проведе тренировка на стадион „Младост“ във Варна, след което тимът се качи на лагер преди мача, който е в събота от 14 часа във Варна.

От групата на треньора Георги Иванов отпаднаха наказаните Еденилсон Бергонси и Мишо Венков. Те отнесоха и солени санкции от Дисциплинарната комисия на БФС – съответно 1250 и 1500 лв. Добрата новина в щаба на „Морето” обаче е завръщането на Стенли Окоро и Сашо Александров. Отборът е надъхан за победа срещу „шейховете”, запазване на успешната серия и мястото в Топ 7 на първенството.

Станислав Ставров от Велико Търново ще ръководи срещата на стадион “Тича” от 21-вия кръг на А група между Черно море и Нефтохимик. Негови помощници ще са Петко Павлов и Ивайло Атанасов, а за четвърти арбитър бе избран Атанас Бозев.

Събитията зад двете врати ще следят Георги Кабаков и Петър Кирилов. Навръх Никулден култовият домакин на Черно море Николай Пачков почерпи на „Тича” с торта и безалкохолен коктейл. Той си пожела на именния ден успех срещу „Нафтата” в мача.