В една от най-интересните срещи от 7-ия кръг на Младежката ни футболна група дублиращият тим на Черно море победи "Левски" с 3:1 и направи най-хубавия подарък за рожденния ден на наставника си Станислав Стоянов. Подкрепяни от най-верните си фенове варненци диктуваха събитията на терена и в 32-ата мин стигнаха до гол след удар на Александър Попов и рикошет, пише официалният сайт на "моряците".

В 56-ата мин Николай Минков покачи на 2:0 с плътен шут по земята, а в 65-ата след самостоятелен пробив национала Илиян Неделчев прати топката за 3-и път в мрежата на гостите. Малко преди края сините стигнаха до почетно попадение след грешка в отбраната на варненци. Специално за клубния сайт другия наставник на тази формация на моряците Тодор Каменов заяви, че е доволен не само от успеха , но и от показаното на терена, като според него момчетата са изпълнили всички поставени задачи. С тази победа "моряците" се изкачиха на 6-о място в класирането.

Черно море 21:Илко Пиргов, Мартин Костадинов, Георги Гушлев, Александър Йовчев,Стефан Иванов,Карен Мадоян (70-Димитър Балчев),Александър Попов, Емил Илиев,Димо Атанасов (76-Никола Дамянов),Николай Минков,Илиян Неделчев (86-Ангел Стоянов).