Френски нападател пристигна на проби в Славия. Чернокожият гигант (висок е над 190 см) е на 21 години и през последния сезон се е подвизавал в третодивизионен тим в родината си. Утре французинът ще направи първа тренировка с “белите” на “Овча купел”. До края на седмицата София ще дойде и млад бразилски нападател.

За него се знае само, че идва от Втора дивизия. Двамата трябва да подсилят нападението на Славия, което за момента е изключително неубедително и отборът се намира в зоната на изпадащите. "Белите" са без победа в първенството в последните си четири двубоя. В момента в столичния клуб има едно свободно място за играч с паспорт от държава извън Европейския съюз.

Нападателят Диего Невеш де Жезус окончателно отпадна от сметките на треньорското ръководство на Славия. Преди няколко седмици той замина към родината си Бразилия заради смъртта на баща си и след това не се е връщал. Двамата футболисти на "белите" с паспорти извън Европейския съюз са руснакът Олег Шалаев и бразилецът Фернандо да Силва. Сърбинът Павле Попара има и български документ за самоличност.