Фен може да спечели чисто нов автомобил Форд по време на утрешния мач на Черноморец със Сливен. Условието е да бъде познат крайния резултат от двубоя, който започва в 19:30 часа на стадион “Лазур”.
Желаещите да пробват късмета си трябва да дойдат на стадиона най-късно до 18.30 часа, за да могат да пуснат отрязъка от билета си с прогнозата за крайния резултат в кутиите на стадиона. Това трябва да стане най-късно до 19,15 часа, когато започва томболата за голямата награда, предава пресслужбата на “акулите”.

След тегленето камера ще фокусира точно печелившата седалка, за да се провери дали късметлията е заел мястото си. Томбола ще има и на почивката между двете полувремена, когато ще се печелят фенартикули.

Освен с томболи, зрителите ще бъдат зарадвани и с развлекателна програма преди мача. На терена ще излязат нови балетни формации. Нов танц е подготвил и клубният талисман Шарки. На екрана на информационното табло ще бъде излъчен филм от откриването на реконструирания стадион за мача с Левски преди десет дни. За пръв път по време на мача на същото табло при спиране на играта ще бъдат пускани клипове на спонсорите на Черноморец (Бургас).

На стадиона ще бъдат поставени и благотворителни урни, в които желаещите ще имат възможност да помогнат на Гого от “Тоника”, който се нуждае от средства за животоспасяваща операция./БЛИЦ