С нова глоба от клубното ръководство е заплашен офанзивният халф на Черноморец Юсуф Куатара. 24-годишният футболист имаше ангажимент с националния отбор на Буркина Фасо, но все още не се е прибрал. Той игра за родината си при победата с 2:1 над Мароко и трябваше да се завърне в четвъртък, но не го е направил. Бургазлии са опитали да се свържат с чернокожия полу­защитник, но неуспешно.

Това не е първата изцепка на Куатара, който през зимата закъсня с близо месец след участието си с Буркина Фасо в турнира за Купата на африканските нации. Тогава Куатара бе глобен солено от клубното ръководство на акулите и сега го очаква подобна съдба.

Междувременно последното попълнение - Мартин Кавдански, най-вероятно ще започне титуляр за акулите срещу „Ботев” (Пд) утре. Форсираното му пускане сред титулярите е заради кадровите проблеми в Черноморец. Централните защитници Яни Пехливанов и Траян Траянов имат проблеми със стомашен вирус, а Кавдански е единствената опция пред Херо за партньор на Оливейра в защита.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ