Точно 1 млн. евро са пропуснатите ползи за Черноморец през този трансферен прозорец. Това е сумата, която трябваше да влезе в клубната каса от провалените продажби на звездите Яник Боли и Юсуф Уатара.

Двамата играчи бяха почти сигурни съответно за украинския Ворскла и турския Мерсин. Продажбите обаче бяха осуетени заради алчни мениджъри, които накараха играчите да поискат нереално високи лични условия.

Сделката в Китай, където в комплект трябваше да в комплект да заминат Боли, Уатара и Гаел също беше провалена от хищните агенти, пише “Меридиан Мач”. Черноморец е поискал за триото 950 000 евро, а изненадващо се оказало, че от тази сума 350 000 трябва да останат в агента заради посредническата му дейност. Шефовете на “акулите” не приели този пладнешки обир и трансферите пропаднаха.

Финансовата криза в Бургас обаче продължава да взима нови жертви. След Златко Янков, Божин Деляков, Валентин Иванов и Стефан Николов сега още двама служители на клуба бяха освободени. Това са селекционерите Диян Петков и Огнян Ралев. Двамата са получили предизвестия за съкращение поради закриване на щата.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ