Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо е максимално затруднен преди гостуването на "Ботев" (Пловдив). Мачът от 3-ия кръг на "А" група е в неделя от 18:00 часа под тепетата, а при "акулите" има много контузени футболисти. Днес се състоя редовната пресконференция на Черноморец преди всеки кръг от първенството на „А“ група. Пред медиите този път застана един от помощниците на Херо - Петър Колев.

„Имаме доста проблеми с контузени играчи. Дори ще тръгнем за Пловдив с група от 17 човека. Имаме проблеми във всички линии, предимно в защита, където тримата ни централни бранители са контузени. Единствено Траян Дянков има потенциална възможност да играе. Николай Николов и Пламен Димов отпадат твърдо от групата. Ако се случи така, че и Траян да не може да играе имаме само един вариант с Яни Пехливанов, който е играл на този пост. С контузии още са Борислав Балджийски и Румен Трифонов. Гаел също получи травма във вчерашната игра, но днес състоянието е много по добро и най-вероятно ще вземе участие тази неделя", заяви Петър Колев. 

"Смятам, че сме запознати с отбора на „Ботев“, гледахме ги още на подготовката, играхме срещу тях, след това ги наблюдавахме в двата шампионатни мача. Общо взето сме запознати с качествата на новите им футболисти, както и с начина им на игра. Надявам се да успеем да противодействаме, въпреки че ще бъдем с ограничени възможности", добави асистентът на Херо.

"Относно атмосферата, която ни очаква в Пловдив, съдейки по себе си знам, че дори публиката да не е привърженик на твоя отбор, тя създава настроение и за двата тима. Надявам се да се получи един хубав двубой“, каза още Петър Колев.