Черноморец дава бонус на първите, закупили си билети за мача от 20-ия кръг на "А" група с Черно море. Морското дерби е утре от 21:00 часа на стадион "Лазур".

Освен ценната хартийка, най-запалените футболни привърженици получават като подарък и официалното клубно издание "Акулите", посветено на морското дерби.

Луксозното списание в стегнат формат предлага интересни четива с атрактивни илюстрации. На страниците са поместени интервю с президента на Черноморец Митко Събев, представяне на новия старши треньор Георги Василев с очакванията му за сблъсъка, статистика от мачовете между съперниците, пълни тимови листове, класиране в "А" група с всички резултати и листата на голмайсторите до 20-ия кръг, блиц с младия десен защитник Венелин Филипов, материал за подготвяната лятна футболна академия на стадион "Лазур" и други актуални информации.

Списание "Акулите" излиза от миналото лято. Черноморец е един от малкото български клубове, които пускат списания за своите домакинства. И докато у нас подобни издания са рядкост, то за развитите футболни държави са масова практика. /БЛИЦ